22 November 2011

jyeahhhh!! kita menang!


Malas nak cakap banyak la.. MALAYSIA memang champion lah! i'm sure semer rakyat Malaysia tengok siaran langsung dari stadium gelora tak berapa nak gelora bung karno di Jakarta semalam ( 21/11/2011).. Akhirnya Malaysia dapat jugak mengalahkan pasukan tuan rumah Indonesia yg terrrr-lalu banyak mencabar kesabaran team Harimau Muda n seluroh rakyat Malaysia..rilek laa ni game je kot? aishhh.. Nah hambekk! Malaysia mencengkam ibu segala pingat untuk Sukan SEA kali ni.. pape pun syukur Alhamdulilah. YAY!! I LOVEEEE MALAYSIAAAAAAAAA!!!



# seluruh rakyat malaysia masey lg tersinyum dengan kemenangan semalam,kalau ade ulangan,aku nak tgk lagiiiii...wootwooott!! p/s: suka jersi 21&28(nazmi n yong)

2 comments:

  1. canteknye posterrrr!!!! i loikeeeee!!!!! =)

    ReplyDelete
  2. nampak gagah kan? hahaha amek kat google.. ^^

    ReplyDelete